top of page

REPARATIES

De jarenlange ervaring en moderne infrastructuur maakt ons tot de ideale partner voor al uw herstellingen en onderhoud.  Als multimerkenspecialist kennen wij uw wagen van band tot dak en van neus tot trekhaak.  Onze betrouwbare leveranciers leveren voor u dan ook de beste producten en onderdelen.

01

HERSTELLINGEN CARROSSERIE

 

Een deuk of een kras in uw auto is vlug gebeurd.  Gelukkig kan het ook snel weer opgelost worden!  Met smartrepair kunnen wij in sommige gevallen uw wagen uitblutsen zonder spuiten.  Maar ook de meer ernstige gevallen kunnen wij dankzij onze eigen spuitcabine oplossen.  Eventuele laswerken en bodemwerken behoren eveneens tot onze service.

02

HERSTELLING VAN BANDEN EN VELGEN
 

U bent met uw velgen tegen een stoeprand aan geschuurd?  Of vertoont uw velg een deuk omdat u een put in het wegdek niet kon ontwijken?  Uw wielen en banden houden u op de baan en verdienen zeker respect.  Laat ze daarom tijdig nakijken om gevaarlijke situaties te vermijden.

03

ELEKTRONISCHE ANALYSE
 

Moderne wagens beschikken allemaal over een boordcomputer.  Voor uw gemak, maar ook voor die van uw mechanieker:  doordat hier slijtage en defecten op worden opgeslagen kan er snel ingegrepen worden, zelfs voor u iets van het probleem merkt.  Garage Heyrman beschikt dan ook over de nieuwste technologiën om te communiceren met uw voertuig.

04

RUITEN PLAATSEN EN HERSTELLEN
 

Een sterretje of een barst in uw ruit is snel gebeurd.  Het is dan ook belangrijk om hier niet te lang mee rond te rijden.  Naargelang de grootte en ernst wordt er bepaald of er een herstelling of vervanging plaatsvindt.  Ook voor het blinderen van uw ruiten kan u bij ons terecht.

05

VERVANGWAGEN
 

Om u steeds zo snel mogelijk de baan terug op te kunnen helpen beschikken wij over een vervangwagen.  Vraag gerust naar meer info!

bottom of page